Tallinnas algab esimesse klassi registreerimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. klassi saab last registreerida ka internetis eKooli kaudu.
1. klassi saab last registreerida ka internetis eKooli kaudu. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Ülehomme algab avalduste vastuvõtt Tallinna koolide esimestesse klassidesse, alates 20. märtsist on vanematel võimalus oma laps soovi korral esimesse klassi registreerida ka eKooli kaudu.

Lapsevanem saab valida oma lapsele sobiva kooli, sisestada eKooli lapse andmed ning jälgida oma avaldusega tehtavaid toiminguid. Kool saab portaali kaudu info oma õpilaskandidaatide kohta ning lisab sealsetesse nimekirjadesse need õpilaskandidaadid, kelle avaldus tuuakse kooli paberkandjal.

Info kooli vastuvõtutingimuste ja toimingute kohta leiab kooli koduleheküljelt.

Kui laps on mitmesse kooli sisse saanud, teeb lapsevanem lõpliku otsuse hiljemalt 25. juuniks. Siis tuleb valitud kooli esitada eKooli kaudu või koha peal avaldus, millele tuleb lisada paberkandjal sünnitunnistuse koopia, tervisekaart ja vajadusel Eestis elamise luba.

Kui laps on kooli nimekirja kantud, saab vanem eKooli kasutamise õiguse, mille kohta saadetakse lapsevanemale vastav teade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles