EMT alustab iPhone'i müüki vaid kahes esinduses ja e-poes

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IPhone 5.
IPhone 5. Foto: SCANPIX

Kuna iPhone5 järele on suur nõudmine kogu Euroopas, on Eestisse jõudvate telefonide arv piiratud ning iPhone5 tuleb seetõttu 28.septembril müügile ainult kahes EMT esinduses Tallinnas ja Tartus ning EMT e-poes. 

iPhone5 müük algab Tallinnas EMT Keskuses Solarises ja Tartu Kaubamaja EMT esinduses üheaegselt kell 9. EMT Keskus Solarises avatakse 28.septembril seetõttu tund aega tavapärasest varem ehk kell 9. Mitu telefoni EMT-le eraldati, ei soostunud firma avalikustama.

EMT e-poest saab iPhone5 osta alates 28.september kell 00:01. Samal ajal avalikustab operaator ka telefoni hinna. Samas on paljud Euroopa operaatorid teinud hinnad avalikuks juba enne müügi algust.

EMT palub telefoni ostvatel klientidel arvestada, et iPhone5 vajab uut nano-SIM kaarti, mistõttu e-teenindusest telefoni tellides tuleks e-teeninduses koheselt vormistada ka kaardivahetus. Samuti saab kaardivahetust vormistada EMT esindustes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles