Marshalli muusikatelefon jõudis Eestis müügile

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõeline pärl audiofiilile: Marshalli Londonil on nii kaks kõrvaklapipesa kui stereokõlarit.
Tõeline pärl audiofiilile: Marshalli Londonil on nii kaks kõrvaklapipesa kui stereokõlarit. Foto: Pm

Alates tänasest on Eestis müügil eriliselt muusika kuulamiseks sobiliku disaini ja tehniliste omadustega nutitelefon Marshall London.

Varem peamiselt võimendite tootmisele keskendunud Marshalli esimene telefon erineb teistest näiteks selle poolest, et sellega saab korraga ühendada kahed kõrvaklapid, kusjuures mõlemal heliväljundil saab helitugevust eraldi muuta.

Omapärase lahendusega on ka heli tugevuse muutmise funktsioon ise – nimelt on selleks seadme paremal serval keritav nupp – sulgurklõpsuga, nagu vanadel headel raadiotel. Telefoni ülaosas ei asu aga mitte toitenupp vaid lüliti selleks, et pääseda kiirelt ligi oma lemmikmuusikale, olgu see siis Spotify’s, SoundCloudis või telefonis.

Telefonil on sarnaselt arvutitele eraldi sissehitatud helikaart ning seadmel on võimekus mängida kvaliteetses FLAC-formaadis helifaile.

Marshall London on varustatud Android 5.0 Lollipop operatsioonisüsteemiga, mida on täiendatud spetsiaalsete muusikarakendustega Global Equalizer, Loopstack ja DJApp. Seadmel on 4,7-tolline HD ekraan, 2 kaamerat (taga 8MP, ees 2MP) ning Qualcommi kiibistik, mida täiendab Wolfsoni audiokeskus.

Muudelt tehnilistelt andmetelt on telefon tubli keskmine Androidi nutiseade. Telefon on saadaval tänasest Elioni ja EMT esindustes Telekomi klientidele hinnaga 499 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles