Garmini värskeimad spordikellad vabastavad kasutaja pulsivööst

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garmini uued spordikellad
Garmini uued spordikellad Foto: Garmin

 Garmin esitles oma uute spordikellade triot, milledest üks on muu hulgas varustatud ettevõtte uue randmepõhise südamelöökide sageduse anduriga.

Forerunner 235 kasutab täpsemalt Garmin Elevate optilist sensorit, mis kuvavad pulsisagedust ja treeningandmeid otse kella ekraanile. See tähendab, et rinnavöö võib julgelt kraavi visata, kuid samas tuleb selle luksuse eest maksta vähemalt USAS 329 dollarit, kirjutab Engadget.

Müügil on ka veidi odavam 299-dollariline Forerunner 230, mis on komplektis ANT+ pulsivööga.

Forerunner 230 peab ühe laadimisega vastu kuni 16 tundi ja 235 11 tundi. Mõlemad on ühilduvad Connect IQ nutikellade platvormiga, mis pakub lisavõimalusi kella displeide, rakenduste ja vidinate ja muu näol.

Kui kellad ühendada Garmini uue rakendusega Connect, mis võimaldab kontrollida muusikat oma telefonis ja saada teada reaalajas ringiaegasid. Rakendusel on nüüd mitmeid uusi funktsionaalsusi, nagu kalender, edetabelid, päevapildid ja uudistevoog. Kasutajad saavad ka juba soorituse ajal jagada selle andmeid sotsiaalvõrkudesse.

Lisaks kahele eeltoodule andis Garmin välja enda hinnangul arenenuima jooksukella Forerunner 630 hinnaga 399 dollarit, mis annab kasutajale jooksu ajal teada sisuliselt kõike, millest unistada võiks: alates sammupikkusest, jalgade maaga kokkupuute sümmeetriast ja jooksustiili efektiivsusest ning lõpetades piimhappe lävega ja trenniks valmisolekuga. Samas puudub sellel kellal siis veel optiline südamemonitor ja kasutada tuleb vana head ANT+ vööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles