Microsoft püüab kummutada müüti äpipõuast oma mobiilides

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AppComparison
AppComparison Foto: Kuvatõmmis

Microsoft usub, et tema Windows-platvormiga nutitelefonide jaoks on loodud piisavalt alternatiive populaarsetele Androidi süsteemi rakendustele ning lõi selle tõestuseks nüüd spetsiaalse rakenduse.

Nimelt lasi Microsoft välja Androidi seadmetele mõeldud rakenduse AppComparison, et veenda kasutajaid selliste vastete olemasolus. Rakenduse allalaadimise järel pakub rakendus kategooriate kaupa juba installitud rakendusele vasteid Windows Store äpikeskkonnas.

Androidi kasutajale, kellel on telefonis olemas näiteks pilverakendus Google Drive, teatab äpp, et Windowsi telefonidele on olemas vasteks OneDrive. Google+ saab vasteks G+, Feedly  alternatiiviks on Phonly ning Google Play Books kõrval on Windowsis olemas Legimi e-raamatute luger.

Foto: Kuvatõmmis

Microsofti idee on lihtne: näidata, et Windowsi telefonide äpipõud on tegelikult müüt.

Rakendusest selgub ka, et enamuse Androidi rakendused on tegelikult olemas ka Windowsi tarvis . Messenger, Facebook, Twitter, Speedtest, Instagram, Waze jne jne.

AppComparison pakub välja ka lihtsalt lahedaid, kasulikke  ja populaarseid rakendusi Windows Phone ja Windoes 10 telefonide jaoks. Tõsi on, et enamus pakutud alternatiive populaarsete rakendusele on loodud nö kolmandate osapoolte poolt ja ei pruugi seetõttu olla jätkusuutlikud.

Igal juhul on AppComparison nüüd rakendus Google Play poes allalaadimiseks olemas.

Allikas: Gadget360

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles