Samsungi järgmine tipptelefon tuleb rõhutundliku ekraaniga

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung S7
Samsung S7 Foto: WSJ

Samsungi järgmise aasta tipptelefon Galaxy S7 tuleb sarnaselt konkurentide lipulaevadele puutetugevusele tundliku ekraaniga, mis reageerib erinevalt vajutuse tugevusele ning võimaldab telefoni kasutada näiteks väiksemate esemete kaaluna.

Sama tehnoloogiat on hetkel näiteks kasutamas iPhone 6S ja Huawei Mate S osad versioonid. Esialgse info kohaselt tuleb ka S7-st nii tavaline kui kumera ekraaniga nn edge-versioon ning sellel taastatakse mälukaardi sisestamise võimalus, vahendab WSJ.

Üldvälimuselt pidavast S7 olema sarnane S6-le, kuid sellel pole enam tagaküljel väljapunnitavat kaameraosa. Telefonis võetakse kasutusele ka uusim USB-C port, mis võimaldab ülikiiret laadimist ja vabastab kasutaja murest, kumba pidi otsik telefoni pista. Sama ühendusviis on olemas juba näiteks uutel Lumia 950-telefonidel ning mitmetel LG ja Huawei nutiseadmetel.

Telefoni peaks esitletama arvatavasti veebruaris toimuval iga-aastasel mobiili maailmakongressil Barcelonas ning tulema USA-s müügile märtsi keskpaiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles