MängudeÖÖ tõi laupäeva öösel Tallinnas kokku üle 1000 arvuti- ja mobiilimänguhuvilise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MängudeÖÖl Solarise keskuses sai võistelda ka retrohõngulises mängus Tetris.
MängudeÖÖl Solarise keskuses sai võistelda ka retrohõngulises mängus Tetris. Foto: Digitark / Telia

Juba tund enne algust hakkas suur hulk külastajaid laupäeval Tallinnas Solarises asuva Apollo kino sissepääsu ees kogunema – see oli MängudeÖÖ, kus üle tuhande külastaja said jooksvalt proovida eri liiki mänge, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark. 

“Minu lemmikosaks oli indie-mängude arendajate esinduspunkt,” kirjutab Digitarga blogija Priit Pebsen. “Seal tutvustati oma mänge ja pakuti ka kohe võimalust neid järele proovida.”

Teise meeldiva üllatusena tuli Priit Pebsenile tema sõnul retronurk. “Sinna jõudsin veidi hiljem, kuid nurk oli väga meelepärane ja tuletas mulle minu esimesi mänguelamusi meelde.” Seal korraldati isegi väike võistlus vanas heas tetrises. Retronurgas sai ta kasuliku infopommi: meil on lõpuks maaletooja DXRacer mänguritoolidele! “Maaletooja esindajaga sai ka natukene lähemalt räägitud alternatiivmudelitest ja nende mudelite suurustest, kuna seal on kehaehituse järgi mudeli valimine väga tähtis.” Mida huvitavat mängudeÖÖ'l veel teha ja näha sai, loe lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles