Täna algav projekt aitab internetti tuhandeid inimesi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvuti.
Arvuti. Foto: Peeter Kümmel / Sakala
Täna algab inimeste internetti kaasamise projekt «Ole kaasas!», mille eesmärgiks on internetikasutajate arvu Eestis
kolme aastaga
kümnete tuhandete võrra
suurendada.

Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm rääkis Vikerraadio hommikuintervjuus, et «Ole kaasas!» on suunatud eelkõige vanematele inimestele ja paljulapselistele ning väiksema sissetulekuga peredele, kes on internetist eemale jäänud väheste oskuste ja piiratud majanduslike võimaluste tõttu.

Projekt asub võitlusse kõigi nende barjääridega – korraldatakse koolitusi ja osalejad saavad võimaluse saada soodsa hinnaga või mõnel juhul isegi tasuta arvuti ning internetiühendus, kirjeldas Kalm.

Projekti esimene koolitus toimub täna Tallinnas, kuid kaasatud on ka Narva, Pärnu, Viljandi ja väiksemad maapiirkonnad. Mööda Eestit sõitmiseks on «Ole kaasas!» tegijad soetanud mobiilse klassiruumi ja e-bussid, mida saab koolituste korraldamiseks kasutada kõikjal Eestis.

Need, kes soovivad projektis osaleda, saavad registreeruda telefonil 6 180 180 või internetis aadressil www.olekaasas.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles