EMT erapaketi kuutasu asendub 100-kroonise miinimumarvega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT logo.
EMT logo. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates 1. maist asendub EMT erapaketi 49-kroonine kuutasu 100-kroonise miinimumarvega, mille eest klient saab kasutada kõiki mobiilsideteenuseid: helistada, saata sõnumeid ja kasutada andmesidet.



Tähtajalise lepinguga kliente ei puuduta muudatus EMT kodulehe andmetel kuni lepingu sõlmimisel fikseeritud tähtaja lõppemiseni. Pärast tähtaja lõppu asendub ka nende kasutatav erapakett uuendatud tingimustega, soovi korral võib aga endale valida ka mõne muu paketi.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp rääkis Tarbija24.ee'le, et kui seni rääkis erapaketti kasutav klient näiteks umbes 50 krooni eest kuus, siis oli tema arve umbes 100 krooni ja sel juhul jääb ta maksma sama palju. Samas saab selle raha eest varasemast rohkemgi teenust tarbida.

Üks erapaketi kasutaja tõmbas aga tähelepanu sellele, et staažika kliendina oli ka 50 krooni eest rääkides võimalik kuutasusoodustust kasutades alla 100-krooniseid arveid saada.

Kui klient aga ise üldse välja ei helistanud, olnuks tal seni olnud soodsaim valik Sepa sõnul hoopis lihtne pakett, kus kuutasu puudus. Ka palju rääkijate jaoks oli tema sõnul erapaketist soodsamaid variante, kus minutihind oli väiksem.

Üldiselt hakkab kuutasu Kaja Sepa sõnul mobiilipakettidest järjest kaduma. «Kõigis mobiilside pakettides on trend selles suunas, et kuutasu kui sellist enam eraldi eksisteeri. Kuutasuga paketid asendatakse miinimumarvega pakettidega, kus klient saab kogu summa eest teenuseid kasutada,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles