ERR: klient kahtlustab, et kütusemüüja müüs solkkütust

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Neste tanklas diislikütust tankinud klient kahtlustab, et firma müüs solkkütust, autopaagist ja tankla mahutist võetud proovid peaksid selguma hiljemalt nädala pärast.

Rein Aas tankis neljapäeval Tallinnas Männiku Neste tanklas diislikütust ja eile hommikul ei tahtnud auto omal jõul enam liikuda, seetõttu pöördus ta Amserv Järve Toyota esindusse, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Aas rääkis, et kütusefilter oli musta lödi täis ning Nestesse helistades oldi koheselt nõus teenindusse tulema ning võtma proovid.

Aasa kinnitusel aga nii aumeeste mäng edasi ei käinud, sest Neste esindaja sõnul saavat ta Männiku tanklasse proove võtma minna alles pärast üht käiku Lasnamäel ning kui Aas mõni aeg hiljem Männiku tanklast möödus, siis nägi ta seal tsisternautot uut kütust peale pumpamas.

«Tegu oli tavapärase tarnega, mis toimub iga paari-kolme päeva tagant, sõltuvalt sellest, kui kiiresti kütus jaamast ära tangitakse,» ütles Neste kliendisuhete juht Kristi Pari ja lisas, et jaamast võeti proov pärast tarnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles