Laululaval näeb miniautode- ja lennukite paremikku

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees
Sel laupäeval peetakse Tallinna laululava ruumides Eesti mudelistide suurüritus Minimaailm, kus saab näha Eesti paremaid raadio teel juhitavaid autosid, lennukeid ja koptereid.

Demonstratsioonisõite teevad näitusel ka ronivad autod ehk crawlerid, üles on seatud automudelite siserajad, näidatakse töötava aurumasinaga rongimudeleid ja kui ilm lubab, näeb õues lendamas minikoptereid.
 
Laevadest on kohal nelja meetri pikkune reisilaeva makett, mis võitis mudelistide maailmameistrivõistlustel neljanda koha, samuti valgus- ja heliefektidega puksiirimudel.

Korraldajate Toomas Simoni ja Mait Murumäe sõnul on Minimaailma eesmärk leida väljund huvialaklubide ja tehnikaringide õpilaste töödele ning populariseerida käsitööd.

«Eri aladega tegelejad saavad siin näha, millega teistes klubides tegeletakse, vahetada kogemusi ja mõõtu võtta,» ütles Simon.

Näitus on avatud laupäeval, 18. aprillil kella 10-17 ja sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles