Vabatahtlikud tegid tasuta jagamiseks korda 200 arvutit

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutus Vaata Maailma, EMT, Elion ja Microlink alustasid inimeste infoühiskonda kaasamise projektiga Ole Kaasas!, mille käigus jagatakse 100 000 inimesele tasuta arvutiõpetust, soodsaid arvuteid ja internetiühendust. Toimunud ürituse raames valmistati ette üle 200 arvuti.
Sihtasutus Vaata Maailma, EMT, Elion ja Microlink alustasid inimeste infoühiskonda kaasamise projektiga Ole Kaasas!, mille käigus jagatakse 100 000 inimesele tasuta arvutiõpetust, soodsaid arvuteid ja internetiühendust. Toimunud ürituse raames valmistati ette üle 200 arvuti. Foto: Raul Kaidro/Vaata Maailma SA
Sihtasutuse Vaata Maailma juhtimisel toimusid äsja möödunud nädalavahetusel arvutite korrastamise talgud, mille käigus seadsid vabatahtlikud töökorda 210 annetatud arvutit.

Suurimaks arvutite annetajaks oli Registrite ja Infosüsteemide Keskus ja arvutid seadsid töökorda IT Kolledži tudengid, 3 Step IT, Microsofti ja Vaata Maailma esindajad ning teised vabatahtlikud. Kokku osales talgutel 74 inimest.

Korrastatud arvutid jagavad lähiajal laiali Vanurite Eneseabi ja Nõustamise Ühing, lastekaitse liit ning Eesti Suurperede Abistamise Selts.

Arvutite korrastamise talgud on osa inimeste infoühiskonda kaasamise projektist «Ole kaasas!», mille käigus kogutakse kasutatud arvuteid, tehakse need korda ning jagatakse erinevate organisatsioonide kaudu abivajajatele. Tasuta arvutite jagamist on plaanis teha kaks korda aastas – kevadel ja sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles