Avatud Renault Twingo CC valmib sügiseks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ideeauto Twingo CC.
Ideeauto Twingo CC. Foto: Renault

Renault väikeautode divisjoni tegevjuhi asetäitja Yves-Eric Morel andis ametliku kinnituse avatud Twingo versiooni loomise kohta.


Intervjuu avaldanud Automotive News Europe kirjutab, et masina ametlik esitlus viiakse läbi sügisesel Frankfurdi näitusel ning valmiskujul peaks see diilerite salongidesse jõudma alates järgmise aasta esimesest poolest, vahendab

Autonet.ee

.

Mingeid tehnilisi üksikasju aga esialgu veel ei avalikustatud. Yves-Eric Moreli sõnul saab uuest sõidukist puhas nišiauto ning mingit erilist masstootmist ei kavandata. Põhiliseks saab olema selle erinevus segmendi teistest mudelitest, mis ühtlasi aitab kaasa brändi imidži parandamisele.

Mitmete asjatundjate arvates peitub uue mudeli taga 2007. aastal esitletud ideeauto Renault Twingo CC-ga analoogne neljarattaline. Selle nimeks pakutakse Twingup. Ametlikku kinnitust sellele informatsioonile aga pole.

Arvatakse, et avatud Renault varustatakse 120-hobujõulise reasneljase bensiinimootoriga ning selle maksumuseks Euroopas kujuneb orienteeruvalt 15 000 eurot ehk 234 600 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles