Ulmelised autod

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tondipüüdjad» ja «Knight Rider»: tagaplaanil oleva valge auto aluseks on 1955. aasta Cadillac Deville Ambulance, ja sellest saab soovi korral välja võluda ka diskoteegitossu, laserikiiri ja stroboskoobi välkumist. Must K.I.T.T. ehk Knight Industries Two Thousand on aga kõigile tuttav masin, millel pikki aastaid kärutas David Hasselhoff.
«Tondipüüdjad» ja «Knight Rider»: tagaplaanil oleva valge auto aluseks on 1955. aasta Cadillac Deville Ambulance, ja sellest saab soovi korral välja võluda ka diskoteegitossu, laserikiiri ja stroboskoobi välkumist. Must K.I.T.T. ehk Knight Industries Two Thousand on aga kõigile tuttav masin, millel pikki aastaid kärutas David Hasselhoff. Foto: Mihkel Maripuu

Poola pealinnas saab vaadata Hollywoodi filmidest tuntud autode näitust.

Varssavi tehnikamuuseum naudib praegu autohuviliste kõrgendatud tähelepanu, sest sinna on koondatud osake kollektsionäär Rafal Karwowski filmiautode kogust. Muuseumitöötajate sõnul pole siiski tegemist Hollywoodi filmides kasutatud originaalidega, vaid saksa ja poola meistrimeeste töödega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles