Kuulduste kohaselt plaanib Apple osta Twitteri mikroblogi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri reklaam.
Twitteri reklaam. Foto: AP / Scanpix

Kaks olulist tehnikablogi TechCrunch ja ValleyWag teatasid eile, et Apple plaanib osta 700 miljoni dollari eest mikroblogi Twitteri, mida peetakse tehnoloogiakeskuse Silicon Valley üheks kuumemaks ettevõtteks.

«Apple on alustanud läbirääkimisi Twitteri ostuks ning loodab oma juunis toimuval tehnoloogiakonverentsil sellest ostust ka teavitada,» vahendab FoxNews TechCrunchi blogi anonüümset allikat.

Teise blogi ValleyWag's andmetel pärineb see info Apple juhtivtöötajalt. TechCrunchi juht Michael Arrington, kes selle uudise üles pani, suhtub võimalikku ostutehingusse skeptiliselt, kuna teised allikad ei tea sellest midagi.

Kuu aja eest liikusid kuuldused nagu sooviks Google osta Twitteri.

Kara Swicher Wall Street Journalist sõnas, et on vaid aja küsimus Twitteri väidetavate ostuläbirääkimistega hakatakse seostama Microsoft, Yahoo, Time Warner ja isegi News Corporationit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles