Digi: IE8 on igati hea brauser

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IE8 aadressiriba.
IE8 aadressiriba. Foto: Microsoft
Maailma levinuimast brauserist, Internet Explorerist (IE) on ametlikult väljas uus versioon, mis on eelkäijatest märkimisväärselt parem.

IE8 ületab paaris asjas isegi Firefoxi: nutikas aadressiriba pakub sirvimise ajaloost vasteid selgelt eraldatult ja iga rea taga on kustutamise ikoon ning kinnijooksnud veebilehe oskab IE8 sulgeda ilma, et see häiriks teisi parasjagu lahtiolevaid lehti, kirjutab tehnikaajakiri Digi.

Mainimist väärt uuendus on ka lehtede automaatne rühmitamisfunktsioon: avades lehel oleva lingi teisel vahekaardil saavad nii esialgne kui ka uus leht külge värvikoodi. See on väga heaks indikaatoriks selle kohta, millised veebilehed omavahel seotud on.

Kuigi IE8-l on ka omad miinused, soovitab Digi vanemate versioonide kasutajatel kindlasti brauser uuendada, sest tegemist on IE perekonna seni parima esindajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles