Musta suuga Seat - Ibiza Bocanegra

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Seat
Läinud neljapäeval esitles Volkswageni kontserni kuuluv Hispaania autotootja Seat luukpära Ibiza uut modifikatsiooni Bocanegra. Bocanegra tähendab hispaania keelest tõlgituna musta suud.

Uus Seat ehitatakse Ibiza Cupra põhjale ning erineb sellest põhiliselt toonitud klaasidega tulede ja musta värvi iluvõre poolest. Salongist leiab stiliseeritud B-tähega uue rooliratta, sportlikumad istmed ning muud pudi-padi, mis peaks vihjama masina sportlikumale hingelaadile, vahendas Autonet.ee.

Erilist kirge autost otsida muidugi ei maksa, sest näitaks Hispaanias pakutakse sõidukit müüa 1,4-liitrise TSI ülelaadimisega mootoriga, mille võimsused olenevalt konfiguratsioonist ulatuvad 150 kuni 180 hobujõuni. Aga raskel ajal käib kah. Komplekti kuulub ka seitsmeastmeline topeltsiduritega DSG käigukast.

Väljaanne Auto Express kirjutab, et Seat Ibiza Bocanegra müüki alustatakse veel käesoleval aastal. Inglismaal hakkab selline maksma orienteeruvalt 16,5 kuni 17 tuhat naela, mis meie rahas teeb ümmarguselt 300 tuhat krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles