Tasuta veebileht muudab PDFid Wordi dokumentideks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pdftoword.com

Kas oled kunagi soovinud PDF-faili Wordis toimetada? PDF-failide tegemiseks on olemas palju erinevaid programme, kuid neid dokumente tagasi Wordi tuua on palju keerulisem. Nüüd on olemas tasuta veebirakendus, mis selle mure lahendab.



PDF-dokument on tegelikult vaid piltide kogum, mis tähendab, et selle sisu algses formaadis muuta ei saa, vahendab Tartu Ülikooli tehnoloogiaportaal Novaator.

PDF-dokumente on võimalik Wordi-sõbralikuks muuta mitmete tasuliste programmide abil, kuid lisaks on olemas ka veebirakendus PDF to Word, mis sama töö tasuta ära teeb, kirjutas PC World.

Vaja on vaid oma PDF-dokument leheküljele üles laadida ning valida, kas tagasi soovitakse saada doc- või rtf-formaadis faili. Seejärel tuleb oodata, kuni programm oma töö teeb ning mõne minuti pärast jõuab ümbertöödeldud dokument kirjakasti. Programm teeb oma tööd korralikult ning dokument näeb Wordis välja täpselt samasugune kui PDF Adobe Acrobat Readeris.

PDF to Word on käepärane töövahend, mille hinnatasemega on võimatu konkureerida. Tuleb vaid loota, et lahke veebisait sinna sisestatud e-posti aadresse tulevikus kurjasti ära kasutama ei hakka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles