Toyota GT86 kabriolett osutus Subarule ebameeldivaks üllatuseks

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Toyota GT86 avatava katusega versiooni ideeauto debüüt Genfi autonäitusel osutus Subarule ebameeldivaks üllatuseks, vahendab motor.ru Hollandi Autoweeki.

Autoweek kirjutab enda allikale tuginedes, et Subaru jaoks oli ebameeldiv üllatus, et partnerfirma Toyota ei olnud neid hoiatanud, et nimetatud versiooni välja töötatakse.

Allika sõnul ei plaani Subaru kupee BRZ  avatud versiooniga välja tulla, sest ettevõttes arvatakse, et mudeli muutmine võib turvalisusele halvasti mõjuda ning juhitavust halvendada.

Samas kinnitas tagarattaveoga kupee Toyota GT 86 väljatöötanud peainsener Tetsuya Tada märtsi alguses Auto Bildile antud intervjuus, et kuuldused mudeli kabriolett-versiooni väljatöötamisest vastavad tõele ning lisas, et juba algselt loodi sportauto selle mõttega, et hiljem lisandub ka kabriolett.

2011. aasta detsembris esitletud Toyota GT86 ja Subaru BRZ töötati välja kahe firma koostöös ning erinevad teineteisest vaid väikeste muutuste poolest sõiduki esiosas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles