Ilma mootorita auto? Aga palun!

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shelby

USA firma Superformance Distribution, mis litsentsi alusel toodab Ford GT40, Shelby Cobra , Shelby Daytona Coupe ja Foose Coupe kokkupandavaid mudeleid ja replikaid, on tulnud välja uue tootega - Shelby Series II.


Midagi sarnast esitles Carroll Shelby 2006. aastal, nende lugu on tõeliselt unikaalne: autod ehitati 1999. aastal valminud Shelby Series I põhjale ning neid pakuti klientidele ilma mootori ja ülekandesüsteemita, kirjutab

Autonet.ee

.

Hind oli seejuures palja kere kohta päris soolane - 225 000 USA dollarit. On äraütlematagi selge, et sellisel sõidukil edaspidine perspektiiv puudus ning Carroll Shelby ise pööras oma tähelepanu hoopiski Ford Mustangi tuunimisele.

Nüüd on neli teise seeria masinat Superformance Distributioni salongis väljas. Jätkuvalt ilma mootorite ja ülekandesüsteemita. Suure tõenäosusega soovitakse kasutult seisvatest sõidukitest seoses raske ajaga vabaneda. Kuna aga tegu on ainukeste omalaadsetega, siis loodetakse rikastes kollektsionäärides tähelepanu äratada. Tõsi, hindadest esialgu veel ei räägita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles