Renault autodes hakatakse kasutama tahvelarvuteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault autodes hakatakse kasutama tahvelarvuteid
Renault autodes hakatakse kasutama tahvelarvuteid Foto: Renault

Renault ja makseettevõte Atos teatasid, et nende vahelise koostööna paigaldatakse mitmetesse Renault mudelitesse Renault R-Link Cloud teenuste platvormi kasutavad tahvelarvutid.

«Meie suhe aja ja ruumiga muutub kiiresti, oleme üha liikuvamad, rohkem internetis, palju nõudlikumad ja seda kõike ka autos olles,» ütles Renault rahvusvaheliste teenuste juhataja Jean-François Martin. «Renault eesmärk on R-Link’i abil pakkuda klientidele mitte ainult autot, mis neile sobib, vaid ka parima hinnaga isikustatud interaktiivseid teenuseid.»

Tahvelarvuti vahendusel pakutavad teenused hakkavad kasutama telekommunikatsioonioperaatori Orange´i ja selle rändluspartnerite võrkusid, Orange Business Services varustab Renault’d ka masinatevahelist suhtlust hõlbustavate SIM-kaartidega, mis integreeritakse autode M2M seadmetesse.

Millistes mudelites tahvelarvutid kasutusele võetakse, ei ole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles