Esimene Bugatti Veyron Centenaire jõudis ostjani

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bleu Centenaire Genfi autonäitusel.
Bleu Centenaire Genfi autonäitusel. Foto: Reuters / Scanpix

Audile kuuluv Prantsuse superautode tootja Bugatti saatis diilerile esimese Veyroni eriseeria Centenaire'i eksemplari.


Õiguse üks neljast haruldusest kliendile üle anda sai ettevõte Jack Barclay London, mille põhiliseks müügiartikliks on muidu uued ja kasutatud Bentley sõidukid. Auto ostja nime ega summat, mis ta sõiduki eest välja pidi käima, pole avalikustatud, kirjutab

Autonet.ee

.

Bugatti Veyron Centenaire'i esitleti esmakordselt Itaalias Como järve ääres peetud festivalil Villa D'Este Concorso d'Eleganza.

Uue eriseeriaga tähistatakse ettevõtte sajandat sünnipäeva. Autod on eri värvi, välja arvatud kroomitud esimesed poritiivad ning uksed. Värvid on valitud eelmise sajandi kahekümnendatel ja kolmekümnendatel võistelnud legendaarsete pilootide rahvusvärvide järgi.

Sinine Bugatti kannab prantslase Jean-Pierre Wimille nime, punane nimetati itaallase Achille Varzi, roheline briti sir Malcolm Campelli ning valge sakslase Hermann zu Leiningeni järgi.

Nelja suurepärast masinat esitletakse veel koos augustis Pebble Beachil ning septembris Molsheimis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles