Saksamaal tuli müüki Golf BiFuel

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volkswagen

Saksamaal tuli müüki Volkswagen Golfi uus modikikatsioon Plus BiFuel, mis kasutab kütusena nii bensiini kui ka looduslikku gaasi.



Volkswageni jaoks on see juba teine keskkonnasõbralikuma jõuallikaga seeriamudel, kirjutab

Autonet.ee

.

Kõnealust tehnoloogiat esitleti laiemale üldsusele eelmise aasta lõpus Bolognas peetud näitusel ning nüüd soovib Volkswagen seda võimalikult paljudele mudelitele välja pakkuda.

Gaasisüsteemiga varustatakse 97-hobujõuline 1,6-liitrise töömahuga neljasilindriline bensiinimootor. Kuna erinevatele vedelikele on ette nähtud erinevad kütusepaagid, suudab kõnealune Golf Plus täispaakidega maksimaalselt maha vurada kuni 1 100 kilomeetrit.

Bensiini põletab masin saja kilomeetri läbimiseks 7,5 liitrit ja gaasi 9,8 liitrit. Saksa hindades tähendaks gaasiga sõitmine keskmiselt 6,1 euro (meie rahas ümmarguselt 95 krooni) kokkuhoidmist iga saja läbitud kilomeetri kohta. Auto ise maksab alates 22 460 eurost (350 000 kroonist).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles