Microsoft langetab kehvade müügitulemuste taustal Surface Pro hinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. Microsoft Surface Pro
CNETi ajakirjanike hinnangul parim tahvelarvuti töötegemiseks. Hind Microsofti veebipoes algab 899 dollarist.
6. Microsoft Surface Pro CNETi ajakirjanike hinnangul parim tahvelarvuti töötegemiseks. Hind Microsofti veebipoes algab 899 dollarist. Foto: SCANPIX

Microsoft langetas oma selle aasta veebruaris müügile tulnud tahvelarvuti Surface Pro hinda mitmetel turgudel 10 protsendi ehk umbes 100 dollari võrra. Allahindlus kehtib USA, Kanada, Hiina, Hong Kongi ja Taiwani turgudel kuni 29. augustini nii 32GB, kui ka 64 GB versiooni puhul, kirjutab Techradar.

Allahindlus tuleneb oodatust palju väiksemast nõudlusest Microsofti tahvelarvutite järgi.

Geekwire´i arvutuste järgi oli Microsoft teise kvartali lõpuks kokku müünud umbes 1,7 miljonit tahvelarvutit. Võrdluseks - kokku tarniti uuringufirmade Strategy Analytics ja IDC andmetel eelmise kolme kvartaliga maailmas üle 150 miljoni tahvelarvuti ning Apple müüs ainuüksi eelmise kvartaliga 14,6 miljonit iPadi.

Microsofti poolt USA väärtpaberite ja börsitehingute komisjonile esitatud andmete järgi on Microsoft teeninud tahvelarvutite Surface RT ja Surface Pro müügist alates eelmise aasta oktoobrist kuni käesoleva aasta 30. juunini vaid 853 miljonit dollarit tulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles