Abt tuunib Audi Q7 V12 TDI-d

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Abt

Saksa tuuningfirma Abt Sportsline, mis peaasjalikult tuntud Volkswageni kontserni toodangu modifitseerijana, avaldas esimesed üksikasjad oma viimase töö kohta: nende värske projekti eesmärgiks on võtta viimast Audi suurest maasturist Q7 V12 TDI.


Eks doonorautogi 500 hobujõudu ja 1000 Nm tunduvad piisavalt ambitsioonikana, sest nii raske auto 5,5 sekundiga paigalt sajani sprintida lasta on iseenesest juba superhea näitaja, kirjutab

Autonet.ee

.

Abti insenerid aga otsustasid lisada veel 60 hobust ja 200 njuutonmeetrit. Paigalt sajani kiirenduseks kulub nüüd 0,2 sekundit vähem ning tippkiiruseks lubatakse 258 km/h.

Kuid see pole veel kõik. Tööd jätkuvad ning ilmselt ei lase uued saavutused end väga kaua oodata. Ühes võib aga kindel olla - lisaks mootori tuuningule pakutakse kindlasti ka uusi aerodünaamika elemente ning tervet plejaadi kergsulamitest valuvelgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles