Juulis võeti arvele pea 500 mootorratast ja mopeedi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harley-Davidsoni esinduses Tallinnas toimus 26. oktoobril Harley-Davidsoni 110. aastapäeva tähistamine ning 2013. aasta uute mudelite pidulik esitlus
Harley-Davidsoni esinduses Tallinnas toimus 26. oktoobril Harley-Davidsoni 110. aastapäeva tähistamine ning 2013. aasta uute mudelite pidulik esitlus Foto: Viktor Burkivski

Maanteeameti statistika järgi võeti juulis esmaselt liiklusregistrisse arvele 496 uut ja kasutatud mopeedi ja mootorratast ehk  üle kolme korra vähem kui mullu, mil arvele võeti 1527 motosõidukit.

Kuna mopeedid peavad olema kehtestatud korras registreeritud alles eelmise aasta 1.juulist alates, saab selle aasta suurt langust seletada eelmises juulis tagantjärgi registreeritud motosõidukite suure arvuga.

Kokku võeti käesoleva aasta juulis arvele 86 erinevat marki mopeede ja mootorrattaid, populaarseimateks olid Honda 47 eksemplariga, Yamahat võeti arvele 34 korral ning Baotiani logo kannavad 33 juulis registrisse võetud liiklusvahendit. Võrdluseks - mullu juulis võeti arvele 175 Baotiani.

Tuntumatest nimedest võib veel välja tuua Harley Davidsoni, mida võeti möödunud kuul arvele 20 korral, kusjuures 7 eksemplari neist oli tehasest välja lastud käesoleval aastal.

Pea kolmandiku ehk 162 mootorratta ja mopeedi valmimisaastaks oli 2013,  rohkem kui 20 aastat vanu motosõidukeid võeti arvele 39 eksemplari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles