Minu EMT paketi saab varsti valida ka iseteeninduses

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui praegu on mõne muu EMT paketi vahetamine Minu EMT vastu võimalik vaid mobiilioperaatori esinduses ning maksab seetõttu 99 krooni, siis lähiajal peaks ka see paketivahetus olema võimalik ka iseteeninduses.


Tarbija24.ee lugejad avaldasid

foorumis

pahameelt selle üle, et Minu EMT-d ei saa iseteeninduses ehk interneti kaudu vahetada ning esinduses küsitakse paketivahetuse eest 99 krooni.

«Kusjuures teisi pakette saab iseteeninduses 10.- vahendustasuga aga seda ei lubata seal teha,» kirjutas lugeja.

Täpsemalt saab siis operaatori kodulehel oma paketi sisuliselt küll kokku panna, kuid selle vormistamiseks tuleb tulemus välja printida ning esindusse viia.

EMT avalike suhete juhi Kaja Sepa selgitusel pole Minu EMT puhul tegu ühe valmis paketi vahetamisega teise valmis paketi vastu, vaid natuke keerukama protseduuriga - kliendi isikliku paketi moodustamisega.

Seetõttu ongi seda võimalik teha vaid esinduses ning esinduses maksab kõikide pakettide vahetamine Sepa kinnitusel 99 krooni.

«Siiski püüame ka Minu EMT-ga jõuda selleni, et juba juulikuus saaks igaüks ise oma valikut ka iseteeninduses kinnitada ja paketi vormistamise seal ise lõpuni viia,» lisas Sepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles