Ameeriklane muutis Chevrolet Aveo UFOks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Autonet.ee

Soov teistest erineda võib teinekord viia päris huvitavate tulemusteni ning lapsepõlves vaadatud filmid tulevad sellistel puhkudel kindlasti kasuks. Mis täpselt ajendas USAs elavat Mike Vetterit uue sõiduriista loomisel, pole teada, kuid tõsiasi on, et tema ettevõte The Car Factory ehitas tavalise Chevrolet Aveo põhjal väga ulmelise auto.

Äsjavalminud Extra-Terrestrial Vehicle (ETV) näeb fantastiline välja. Enamus tuunijaid pakub oma mudelitele päris põhjalikke muudatusi, kuid ETVd vaadates võib neid siiski pidada vaid kosmeetiliste uuenduste tegijateks, kirjutas

Autonet.ee

.

Firma esindajate sõnul võivad nad suvalise Chevrolet Aveo ehitada fotodel olevaga sarnaseks, küsimus on ainult rahas. Maksta tuleb selle eest ligikaudu 86 000 dollarit. Lisaks välimusele muudetakse auto ka veidi ökonoomsemaks.

Suurt äri Aveode modifitseerimisest firma siiski ei looda ja nende põhitööks jääb praegu Porche Boxsterite põhjal Carrera GT-de ehitamine. Aga kes teab, ehk ühel päeval hinnad kukuvad ning tuleviku ulmeautod vallutavad tänavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles