Uus E-klass Estate - nüüd ametlik

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercedes-Benz

Sel aastal oleme juba näinud uut E-klassi Mercedese sedaani ja kupeed. Universaalkerega Estate´i esitlus viiakse aga läbi järgmisel kuul Saksamaal Frankfurdis peetaval suurel rahvusvahelisel autonäitusel. Eile avaldas Mercedes esimesed ametlikud fotod ja informatsiooni kõnealusest autost.

Uus E-klassi universaal on oma eelkäijast 50 millimeetri võrra pikem, tagumiste istmete allalaskmise korral mahub sõidukisse nagu ka varem 1950 liitri jagu esemeid. Kusjuures vähemtähtsaks ei saa pidada asjaolu, et istmerea allalaskmisel moodustub täiesti sile põrand. Pagasiruumi luuk aga on juba ka kõige lihtsamas varustusastmes elektriliselt servoajami kaudu liigutatav ning käsitsi seda avama ja sulgema ei pea, kirjutas Autonet.

Esialgu pakutakse uut Mercedese universaali kolme diisli ja kahe bensiinimootoriga varustatult. Esimeste võimsused jäävad vahemikku 170 kuni 231 ning teised 292 kuni 388 hobujõudu. Alates järgmisest aastast mootorivalik täieneb ning ilmuvad ka nelikveolised modifikatsioonid.

Uus E-klass Estate jõuab klientideni käesoleva aasta oktoobrist. Saksamaal algavad auto hinnad 44 804 eurost jõudes 54 200 euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles