Maserati üllatab Grancabrioga

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maserati

Fiati kontserni kuuluv Maserati avaldas esimesed ametlikud fotod Granturismo põhjale ehitatud kupeest, mil nimeks Grancabrio ning mille ametlik debüüt leiab aset septembri keskel avataval Frankfurdi näitusel.


Nagu kabriolettide puhul ikka, tuli ka siin suurendada kere jäikust. Lisakonstruktsioonide paigaldamise tõttu kasvas uue mudeli aluseks olnud Granturismo S kaal 1 880 kilogrammilt ligi kahe tonnini, kirjutab

Autonet.ee

.

Mõistagi kannatasid seetõttu veidi ka dünaamilised parameetrid. Ametlikke andmeid nullist sajani kiirenduse ja tippkiiruse kohta pole veel avaldatud, kuid spekuleeritakse, et esimene on 0,6 sekundi ning teine 5 km/h võrra aeglasem. Kupee vastavad parameetrid on 4,9 sekundit ja 295 km/h.

Maserati uue kabrioleti kapoti alt leiab 4,7-liitrise V8 bensiinimotoori võimsusega 440 hobujõudu. Komplekti kuulub kuueastmeline robotiseeritud MC-Shift, mis kulutab ümberlülitusteks vaid 100 millisekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles