Tele2 laiendas oma 3,5G leviala

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 töötajad on tervemad kui eelmisel sügisel.
Tele2 töötajad on tervemad kui eelmisel sügisel. Foto: Liis Treimann

Mobiilsideoperaator Tele2 avas septembris uued 3,5G levialad Kärdlas, Jõhvis ning Valgas, muutes sellega uue põlvkonna kiire mobiilse internetiühenduse Tele2 võrgus kättesaadavaks kõigis Eesti maakonnakeskustes.



Tele2 on viimase pooleteise aastaga investeerinud võrguarendusse rohkem kui 419 miljonit krooni ja tänaseks on üks oluline etapp läbitud - ettevõtte 3,5G leviala katab nüüdsest kõiki maakonnakeskusi ning üldse kokku 38 linna ja asulat.



Esimesel poolaastal avas Tele2 oma 3,5G võrgud Viljandis, Jõgeval, Põltsamaal, Sillamäel, Otepääl, Kiisal, Pärnu lähistel Saugas, Kundas, Narva-Jõesuus, Tapal ja Türil, samuti täiendati 3,5G võrku uute mastidega Tartus. Septembris lisandusid veel Kärdla, Jõhvi ja Valga.



Kokku on Tele2 avanud kolmanda põlvkonna võrgu 38 linnas ja asulas üle Eesti: Tallinnas, Haapsalus, Jõgeval, Jõhvis, Keilas, Kohilas, Kundas, Kuressaares, Kärdlas, Narvas, Narva-Jõesuus, Otepääl, Paides, Põltsamaal, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Raplas, Sillamäel, Tapal, Tartus, Türil, Valgas, Virtsus ja Võrus.



Tallinna lähiümbruses on uue põlvkonna võrk avatud Viimsis, Laagris, Maardus, Muugal, Mõigus, Kakumäel, Tabasalus ning Kiilis, Kiisal, Jüril ja Lool. Tartu lähipiirkonnas on Tele2 3,5G võrgu avanud ka Ülenurmel ning Pärnu lähistel Saugas.



Tele2 3,5G võrk võimaldab allalaadimiskiirust kuni 7,2Mbit/s, mis on võrreldav interneti püsiühenduse kiirusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles