Kaabeltelest loobumine jättis teleka pildita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klient jäi telepildist üldse ilma.
Klient jäi telepildist üldse ilma. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuressaares elav naine jäi pärast Starmani teenusest loobumist üldse ilma telepildita, sest kaabeltelevisiooni firma keeldus pärast lepingu lõpetamist kaablit tavaantenni külge tagasi ühendamast.

Kuressaares Aia tänaval elav Kristiina otsustas Starmani teenustest loobuda, kuna tema telepildi kvaliteet muutus üha hullemaks - viimasel ajal ei möödunud päevagi, kui ükskõik millise kanali pilt minutiteks või koguni tundideks lihtsalt ära kadus, kirjutab Õhtuleht.

Viimaks saigi tal villand ja ta saatis Starmani peakorterisse avalduse lepingu lõpetamiseks. Naise sõnul vastas ettevõte sellega, et ühtäkki kadus igasugune telepilt.

Kristiina lootis, et Starmani tehnikud, kes tema kaabli omal ajal korteriühistu antenni küljest lahti võtsid, selle sinna ka tagasi ühendavad, kuid Starmani klienditeenindusest vastati, et seda peab naine ise tegema.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul põhjustas pildi ajutise katkemise ülelevi, mis on Saaremaal kuumade ilmadega kaasnev igasuvine probleem.

Starman ei näe endal kohustust vana antenniühendust taastada, teatas Hartikainen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles