Microsoft lõi oma Eestist pärit jüngritele netikommuuni

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment netikommuuni Eneta.ee lehelt.
Fragment netikommuuni Eneta.ee lehelt. Foto: Postimees.ee

Microsoft Eesti käivitas täna tehnoloogiahuvilistele mõeldud portaali Eneta.ee.

Microsoft Eesti arendusplatvormi evangelisti Andres Sireli sõnul on Eneta eesmärk koondada tehnoloogialane info, inimesed ja ettevõtted kokku ning pakkuda mugavat veebipõhist platvormi suhtlemiseks ja teadmiste jagamiseks.

Enetas ilmuvad ka Microsofti käsitlevad uudised, mis pärinevad portaali kasutajatelt ja eestikeelsete tehnoloogiaalaste blogide autoritelt.

Portaali foorumis saavad kõik kasutajad arutleda tehnoloogiaalastel teemadel ja esitada muid Microsoftiga seotud küsimusi. Vastuseid aitavad leida nii Microsofti töötajad, tehnilise toe spetsialistid kui ka paljud teised tehnoloogiaspetsialistid ja -eksperdid.

Portaali on ühtlasi koondatud eestikeelsed õppematerjalid ja videojuhendid, mille abil saavad kõik huvilised õppida kaasaegsete internetirakenduste arendust ja veebidisaini.

Kogu portaalis leiduvat infot saab lugeda ilma sisse logimata. Sisu lisamiseks, kommenteerimiseks ja foorumis kaasalöömiseks on aga vaja kasutajaks registreerida, mis käib läbi Windows Live ID konto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles