Ainult viis turvatarkvara tootjat läbis Windows 7 testid

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 7.
Windows 7. Foto: Reuters / Scanpix

Uuringufirma ISCA Labs teatas, et on sertifitseerinud viis tarkvaratootjat MS Windows 7 jaoks tuvastus- ja puhastustarkvara tootma.


Testimisnõuetele vastasid

Microsoft, ESET, Norman, PC Tools ja Webroot.

ISCA Labs viirusetõrje sertifikaadi saamiseks peavad tooted vastama kõigile kriteeriumitele pahavara avastamiseks personaalarvutites ja serverites.

Toode peab tõestama, et ta on võimeline avastama, ära tundma ja ennetama isepaljunevat pahavara ning seejuures mitte andma valeteateid. Need tooted peavad ka olema suutelised registreerima pahavara avastuskatsete tulemusi.

ISCA Labs, maailma ühe juhtiva IT-firma Verizon Business'i sõltumatu osa, pakub tootjast sõltumatut turvatarkvara testimis- ja sertifitseerimisteenust.

Mitmed maailma tippu kuuluvad turvatarkvara tootjad esitavad neile oma tooted testimiseks ja sertifitseerimiseks. Ärifirmad aktsepteerivad ISCA Labs testimise ja sertifitseerimise erapooletust toote sobivuse ning töökindluse määramisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles