Markko Märtini osalusega ettevõte hakkab Fiate müüma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fiat logo
Fiat logo Foto: SCANPIX

Oktoobris hakkab Fiati sõidu- ja tarbeautosid Tallinnas ja Tartus müüma ja teenindama endise rallisõitja Markko Märtini osalusega ettevõte Autospirit.

«Autode nõudluse kasv Eestis, eriti tarbesõidukite vallas, vajab suuremat edasimüüjate võrgustikku, et olla klientidele lähemal,» ütles  Fiati sõidukite maaletooja Balti riikides Autobrava tegevjuht Renaldas Gineika. Autospirit on tema sõnul Fiati jaoks tugev strateegiline partner, kel on suuri kogemusi automüügi ja -teeninduse arendamisel Eestis.

Autospiriti juhi Marko Viirandi sõnul võimaldab Fiati mudelivalik neil pakkuda oma klientidele terviklahendust. Nende poolt müüdavate sõiduautode valikusse lisanduvad Euroopa üks ostetumaid kaubik Fiat Ducato ja selle baasil ehitatud bussid ning veokid, väike kaubik/mahtuniversaal Doblo ja ökonoomsed sõiduautod, eesotsas populaarse linnaautoga Fiat 500.

Eelmisel aastal müüs Autospirit 814 ja Autospirit Tartu  627 uut ning kasutatud autot. Kahe eraldiseisva ettevõtte aastakäive kokku oli mullu 25,1 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles