Raptor XT - kastikaga rallima

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ford

SEMA tuuningunäitusel Las Vegases viidi läbi Fordi kastiauto F-150 SVT Raptor kahe uue modifikatsiooni esitlus.



Esimene neist komplekteeritakse 6,2-liitrise vabalt hingava V8 bensiinimootoriga, mille võimsuseks lubatakse 411 hobujõudu ja maksimaalseks pöördemomendiks 587 Nm, kirjutab

Autonet.ee

.

XT omanikul pole tavateedele asja ning sellega võib ringi kihutada vaid maasturitele korraldatavatel võiduajamistel. Nelikveolise masina motori võimsus on 500 hobujõudu, tegu juba ülalpool mainitud bensiiniõgardiga.

Käigukastina teenib sel leiba kuueastmeline automaat. Sportlikust iseloomust annavad kõnealuse Fordi juures aimu nii turvapuur kui viiepunkti turvavööd. Välist ilu lisavad karterikaitse ja täiendavad tuled.

Raptor XTd kavatsetakse koostada 50 eksemplari hinnaga minimaalselt 99 950 USA dollarit.
Muide, Raptori baasmudelit näidati SEMAl täpselt aasta tagasi. Käesolevaks hetkeks on selliseid müüdud üle 3 000 eksemplari, uus 411-hobujõuline modifikatsioon on saadaval alates 1. detsembrist hinnaga alates 41 995 USA dollarit.

Fotodel kastika võidusõiduversioon Raptor XT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles