SLS AMG lisavarustus tõstab hinna kahekordseks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercedes-Benz

Mercedese diilerid alustavad täna tellimuste vastuvõttu uuele superautole SLS AMG. Pakutava lisavarustuse hindu kokku lüües võib aga avastada, et hind kasvab pea kahekordseks.


Septembri lõpus Frankfurdi näitusel esmakordselt debüteerinud SLS AMGd viib edasi 571-hobujõuline 6,3-liitrise töömahuga V8 bensiinimootor, kirjutab

Autonet.ee

.

Pöördemomenti arendab viimane kuni 650 Nm. Luksusliku masina hind on samuti luksuslik: 149 000 eurot ehk 2,33 miljonit krooni.

Topeltsiduriga seitsmekäigulise poolroboti toel kiirendatakse paigalt sajani 3,8 sekundiga ning elektrooniline kiirusepiirik on viidud märgini 317 km/h.

Nagu arvata võib, kuulub juba SLS AMG baasvarustusse tänapäeva mõistes pea kogu luksusautodele pakutav, kuid ka siinkohal on võimalik oma sajalisi täiendavalt luhvtitada.

Nii näiteks võib tellida efektiivsema pidurisüsteemi ning see läheb maksma ei rohkem ega vähem kui 9 500 eurot (pea 150 000 krooni).

AMG vedrustus lisab sellele veel 1 200, kümnekodaralised valuveljed 2 000 ning eksklusiivne alubeam silver kerevärv 10 000 eurot otsa.

Sõitjateruumi on võimalik 400 euro eest rõõmustada naha ja seemisnahaga viimistletud sportlikuma roolirattaga. Sportlikumate istmete eest küsitakse 3 300, süsinikkiust dekoratiivelementide eest 3 500, istmete ja rooli asendi mälude eest 1 225 ning Bang & Olufsen BeoSoundi eest 5 900 eurot. Kusjuures DVD-box maksab selles autos 660 eurot.

Kui kõik kokku lüüa, lisandub laias laastus auto hinnale veel umbes sama palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles