Wii uues treeningmängus on juhendajaks Playboy modell

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenny McCarthy.
Jenny McCarthy. Foto: AFP / Scanpix

Prantsuse mängutootjal Ubisoft on valminud uus Wii-konsoolile mõeldud treeningmäng «Your Shape», kus mängijaid juhendab kunagi Playboy modellina leiba teeninud näitlejanna Jenny McCarthy järgi loodud virtuaaltreener.

Uue treeningmänguga on kaasas kaamerad, mis tuleb ühendada Wii konsooliga. Kaamerapildi abil kuvab süsteem ekraanile, Jenny McCarthy kõravle pildi mängijast ja analüüsib tema liikumist, vahendas AFP.

Varasemad Wii treeningmängud on mängija liikumist jälginud kaalule sarnaneva balance boardi abil. Ubisofti turundusosakonna üks juhtidest Tony Key ütles uut mängu kommenteerides, et sellest saadav kogemus on hoopis midagi muud kui varasemate mängude puhul.

Valida saab rohkem kui 500 harjutuse hulgast ning seda sõltuvalt sellele, mis mängijale oma keha juures kõige rohkem muret tekitab, olgu selleks käed, tuharad või kõhupiirkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles