Tele 2 kliendile anti telefon garantiist tagasi juppidena

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlased saavad varsti mobiilidest tasuta filme vaadata.
Soomlased saavad varsti mobiilidest tasuta filme vaadata. Foto: Reuters / Scanpix

Tele 2 klient Janek viis oma telefoni Nokia N96 garantiiparandusse, sest displei pilt kadus eest ning telefonile järele minnes tagastati mehele kilekotitäis telefoniosi.


Tele 2 esinduses Mustika keskuses selgitati, et kuna telefon on saanud niiskuskahjustuse, siis garantii ei kehti, kuid 500 krooni eest saab telefoni korda teha, ning kui Janek ütles selle peale, et tahab ise paranduskohta valida, tõstetigi talle letile kilekotitäis telefoniosi, kirjutab

Õhtuleht

.

Tarbijakaitseameti pressiesindaja Hanna Turetski seletas, et seadus ei luba firmal parandusse toodud eset tagastada mingis teistsuguses olekus kui komplektsena.

Tele 2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema tunnistab firma eksimust - Tele 2 ise telefone ei paranda ning teenindaja oleks pidanud tükid hooldusfirmasse tagasi saatma, et need seal kokku pandaks.

Janek viis kotitäie telefonijuppe enda valitud teenindusse, kus ei leitud veekahjustust - vahetamist vajas ekraan, mis läks maksma 1400 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles