Võimsaim BMW Z4 - sDrive35is

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BMW

BMW avaldas info rotsteri Z4 võimsaima modifikatsiooni sDrive35is kohta. Masin komplekteeritakse kolmeliitrise ja 340-hobujõulise ülelaadimisega bensiinimootoriga.



Auto ametlik esmaesitlus viiakse läbi jaanuari alguses avataval Detroidi näitusel, vahendab

Autonet.ee

.

Kõnealuse masina puhul on tähelepanuväärne, et oma dünaamilistelt omadustelt ületab ta eelmise põlvkonna BMW Z4 M omi. Varem on BMW teatanud, et uut Z4 M-i pole kavas tootma hakata.

Kolmeliitrine turbomootor arendab tavaolukorras 450 Nm, kuid lühiajaliselt overboost-režiimis ka 500 Nm. Paigalt sajani kiirendab masin 4,8 sekundiga ehk Z4 M-ist 0,2 sekundit kiiremini.

Baasmudelile on ette nähtud Launch Control funktsiooni ning topeltsiduriga seitsmekäiguline poolrobot. Lisaks paigaldatakse sellele ka M-pakett ehk siis täiendavad aerodünaamika elemendid, sportlikumalt jäigem ja madalam elektrooniliselt juhitav vedrustus. 18-tollised valuveljed on hinna sees, 19-tolliste eest küsitakse juba lisaraha.

Tavalisest BMW Z4-st aitavad võimsamat modifikatsiooni kergelt eristada hõbehallid välispeeglite korpused, sest olenemata auto kerevärvist jäävad need alati samasugusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles