Veebimajutusfirma registreeris endale jõulud.eu ja päkapikk.eu

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment lehelt jõulud.eu ja päkapikk.eu.
Fragment lehelt jõulud.eu ja päkapikk.eu. Foto: Zone Media

Veebimajutusteenust pakkuv Zone Media registreeris endale koduleheküljed jõulud.eu ning päkapikk.eu ning reklaamib seal täpitähtedega domeenide registreerimise võimalust.


Hiljuti sai võimalikuks täpitähtede ja kirillitsa kasutamine .eu-lõpuliste domeenidega, mis tähendab, et eestlased saavad luua kodulehekülgi, kus lisaks muudele täpitähtedele on ka õ-täht.

Zone Media, kes ise neid domeene vahendab, registreeris endale ka kohe kaks pühademeelset domeeni jõulud.eu ja päkapikk.eu ning kasutab neid täpitähtdega kodulehekülgede registreerimisvõimaluse reklaamiks.

«Me ragistasime tõsiselt ajudega, et kuidas seda teemat rahvani tuua. Aeg soosis seda jõulud.eu ideed. Nii saigi ühendada kampaania ja ka jõulukaardi,» rääkis firma esindaja Rauno Kais.

Ta lisas, et kuna domeene said kõik registreerida ja nad ei teadnud, kas keegi on jõulud.eu tellinud, siis päkapikk, kes sellel kampaanialeheküljel tegutseb, oli plaan B. Põhiidee oli teha positiivne ja IT-valdkonnas eristuv kampaania, lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles