Microsofti tarkvaraga mobiilid edastavad sõnumeid tulevikust

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast uue aasta saabumist hakkasid Microsofti tarkvaraga varustatud mobiilid edastama sõnumeid 2016. aastast.
Pärast uue aasta saabumist hakkasid Microsofti tarkvaraga varustatud mobiilid edastama sõnumeid 2016. aastast. Foto: Caro / Scanpix

Microsoft asus uurima juhtumeid, kus nende tarkvaraga varustatud mobiiltelefonid saadavad sõnumeid tulevikust, täpsemalt aastast 2016.

Õige päeva ja kuu, kuid vale aastaarvuga sõnumeid hakkasid Windows-platvormil töötavad mobiiltelefonid saatma pärast uue aasta saabumist.

Kuigi Microsoft teatas pressile tehtud avalduses, et teeb vea väljaselgitamiseks praegu tihedalt koostööd nii mobiilioperaatorite kui ka telefonitootjatega, ei ole vea põhjust veel suudetud tuvastada.

Telefoniomanikke ei näi vale aastaarvuga sõnumid eriti häirivat ja Microsoftile pole kurjade kaebuste laviini tulnud. Pigem viitavad selleteemalised internetifoorumite kirjed, et kasutajad võtavad tulevikusõnumeid naljana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles