Sõidueksamid toimuvad üle-eelmisest nädalast kaamerata

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ARK büroo Tartus..
ARK büroo Tartus.. Foto: Ove Maidla.

Sõidueksamid toimuvad alates üle-eelmisest nädalast uute autodega, kuid salvestusseadmeteta, sest tehnika paigaldamine lükkus hanketulemuste vaidlustamise tõttu edasi.


Maanteeamet kuulutas eelmise aasta suvel välja kaks riigihanget, et vahetada välja eksamiautod Volkswagen Golf ja eksami salvestustehnika, mille kasutusrendilepingud lõppesid 15. jaanuaril, vahendas

ERR Uudised

.

Autode hanke võitis Toyota Corollasid pakkunud liisingufirma Nordea Finance Estonia, mis oli ka ainus hankes osalenud ettevõte ja seadmete hanke võitjaks tunnistas amet AS-i Alarmtec.

Maanteeameti pressiesindaja Timo Vijar selgitas ERR-i uudisteportaalile, et üks seadmete hankes osalenud ettevõtetest vaidlustas selle tulemuse ning paigaldustööd lükkusid seetõttu edasi.

Lepingu kohaselt pidi paigaldaja töödega valmis saama hiljemalt 31. jaanuariks, kuid nüüd lükkub lõpptähtaeg nädala võrra edasi, lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles