Nissan kutsub Eestis remonti X-Trail linnamaasturid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nissan kutsub osa oma linnamaasturitest remonti. Pildil Nissan X-Trail.
Nissan kutsub osa oma linnamaasturitest remonti. Pildil Nissan X-Trail. Foto: Liis Treimann

Paarisajal Nissan X-Traili omanikul tuleb oma linnamaasturid remonti viia, sest autotootja avastas roolisüsteemis vea.

Viga puudutab mudeleid, mis on toodetud ajavahemikus 2006. aasta november kuni 2009. aasta juuli. Nissan Nordic Europe`i turundusjuht Henri Daum selgitas, et täpsemalt seisneb viga roolivõlli kinnitusmutris, millele tuleb lisada lukusti. Parandustöö võtab aega ligi pool tundi ja selle eest autoomanik maksma ei pea.

Kõikide autoomanikega, kelle sõidukil võib kirjeldatud viga olla, on Nissani edasimüüjad Daumi kinnitusel juba ühendust võtnud. Lisaks on Nissani nimel inimestele teatiseid saatnud Maanteeamet.

«Seega kliendid ei pea ise ühendust võtma, kuid kui nendega ühendust võetakse, siis nad peaksid leidma võimaluse külastada Nissani teenindusi ja laskma probleemi kõrvaldada,» märkis Daum.

Ta lisas, et tegelikult on tänaseks juba paljud autoomanikud oma masinatega remondis käinud, tarvilik lukusti on vaja paigaldada veel 52-le sõidukile.

Balti riikide ja Põhjamaade peale kokku kutsus Nissan remonti 7000 X-Traili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles