RIA: oleme nõus ID-kaardi tarkvara ikkagi vastu võtma

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-kaardid. Foto on illustreeriv.
ID-kaardid. Foto on illustreeriv. Foto: Aivar Aotäht/ Sakala.

Eile tarkavaraarendajaga lepingu ülesütlemisest teatanud Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus teatas täna, et on nõus juba valminud viimase etapi tarkavara OÜlt Smartlink vastu võtma, kui see tavapärased testimised läbib.


RIA teatel oli Smartlinkil aega 25. jaanuarini, et tarkvara valmis saada, kuid firma läks oma töödega sellest tähtajast üle. Seetõttu öeldi osaühinguga ka leping üles.

Smartlinki juht Henrik Põder märkis aga, et tarkvara saadi 1. veebruarilks valmis ning on põhimõtteliselt üleandmiseks valmis.

E24 uuris RIAlt, kas valmis saadud tarkvara kavatsetakse siiski vastu võtta, kuna uue teenusepakkuja leidmine võtab esiteks aega ning oleks ka mõttetu, kui töö juba tehtud. Keskuse kommunikatsioonijuht Katrin Pärgmäe vastas päringule, et RIA on nõus tarkvara vastu võtma, kui see tavapärased testimised läbib.

RIA ja OÜ Smartlink vahel sõlmitud leping oli väärt 10,5 miljonit krooni, millest natuke alla poole on juba üle kantud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles