Smartlink: saime valmis ID-kaardi tarkvara Macile ja Windows 7-le

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment .Mac veebilehelt..
Fragment .Mac veebilehelt.. Foto: .

ID-kaardi tarkvara arendaja Smartlink teatas, et on valmis saanud tarkvara, mis peaks võimaldama ID-kaardi kasutust ka Maci, Google Chrome'i ja Windows 7ga.


Lepingu kohaselt pidi Smartlink RIA-le vajalikud tarkvaraarendused üle andma 25. jaanuariks 2010. Smartlink oli tehtud tööd RIA-le valmis üle andma 1. veebruaril 2010. RIA teavitas Smartlinki lepingu lõpetamisest 29. jaanuaril ning RIA etteheited Smartlinkile põhinevad ajakavast mitte kinnipidamisel.

«Oleme RIA-le üle andnud tarkvaraarendused, mis peaksid tagama ID-kaardi töö ka Google Chrome-i, Maci ja Windos 7 kasutajatele ning soovime, et see tarkvara jõuaks võimalikult kiirelt kasutusse,» ütles ettevõtte tegevjuht Henrik Põder.

Tegevjuht lisas, et lepingu lõpetamine olukorras, kus Smartlink on kõik lepingust tulenevad kohused täitnud vaid mõnepäevase hilinemisega, ei ole heauskne ega mingilgi viisil mõistlikult põhjendatud.

RIA kommunikatsioonijuht Katrin Pärgmäe täpsustas, et leping Smartlinkiga lõpetati, kuna firma ületas esialgset tähtaega juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles