Peugeot esitleb uut 508 juba sügisel

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peugeot

Skandinaavia põhjaosa on juba aastaid olnud autotootjatele meeliskohaks, katsetamaks oma mudelite vastupidavust madalate temperatuuride juures. Praegu sõidab seal ringi uus Peugeot, mis peatselt hakkab turul asendama mudeleid 407 ja 607.


Tegu on uue mudeliga, mida Genfi näitusel esitleti ideeautona 5 By Peugeot, kirjutab

Autonet.ee

.



Selle sedaankerega modifikatsioon peaks valmima aasta lõpus, prototüüpi näidatakse juba sügisesel Pariisi autonäitusel. Selleks hetkeks peaks olema teada, millist nime uus seeriamudel kandma hakkab. Seni spekuleeritakse enim 508 ümber.

Uus Peugeot ehitatakse Citroën C5 põhjale. Varustusse, ilmselt siiski lisavarustusse, kuulub hüdropneumaatiline vedrustus.

Ideemudel komplekteeriti hübriidajamiga, kus sisepõlemismootori rollis 165-hobujõuline kaheliitrine diisel. Lisaks veel kaks 38-hobujõulist elektrimootorit tagasillal. Seeriamudeli mootorivaliku kohta pole aga praegu veel midagi teada.

Uuest Peugeot´st loodetakse tugevat konkurenti Ford Mondeole, Opel Insigniale ning Renault Lagunale. Auto müük peaks algama järgmise aasta esimeses kvartalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles