Windows Live Messenger ei tööta korralikult

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Messengeri veebilehelt.
Fragment Messengeri veebilehelt. Foto: Postimees.ee

Alates eilsest õhtust on suhtlusprogramm Windows Live Messengeril esinenud tehnilisi probleeme - Messenger näitab, et võrgus oleks justkui vaid mõned üksikud kontaktid, kuigi tegelikult on kasutajad hoopis rohkem.


Küll aga on võimalik võtta ühendust inimesega, kes reaalselt võrgus on, aga keda Messenger ei näita

online

'is olevat.

Microsoft Eesti tootejuht Pert Lomp kinnitas, et tõepoolest Live Messengeriga on mingisugused probleemid ning need pole seotud ainult Eestiga.

«Osa meie kasutajatest on teada andnud, et nende Windows Live Messengeri staatus on offline. Me oleme asjast teadlikud ja tehniline meeskond töötab selle kallal, et võimalikult kiirelt probleem lahendada,» selgitas Microsoft.

Microsofti kinnitusel on probleem ilmnenud ka väljapool Eestit. Probleeme on täheldatud nii Soomes, Rootsis, Türgis kui ka mõnedes teistes riikides.

«Kõik Messengeri kasutajad ei ole probleemsed, kuid võib öelda, et probleemsete kasutajate hulk on päris suur,» selgitas Lomp.

Microsoft vabandab kasutajate ees võimalike ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles