Tata Nano põleb liiga hästi

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tata Nano.
Tata Nano. Foto: AP/SCANPIХ

Maailma odavaim auto jõuab taas lehtede esikülgedele. Seekord mitte küll suurepäraste omaduste või vigade pärast, vaid lihtsalt tänu kalduvusele asja eest, teist taga põlema minna.


Tata Nano peamiseks plussiks peetakse odavust, kuid just sellest faktorist tingituna on tal ka ohtralt puudusi. Millistel põhjustel aga autod tuleroaks satuvad, on seni veel välja selgitamata, vahendab

Autonet.ee.


Kindlasti on markantseim tulekahju neist tuttuue, otse salongist välja sõitnud masina hävimine. Uus omanik jõudis autost rõõmu tunda vaid 45 minutit.

Aasta alguses lubas Tata alustada Nanode eksportimist USAsse, kuid enne seda tuleb läbi viia arvestatav moderniseerimisprotsess.

Ameeriklased on hetkel väga tundlikud igasuguste autodega juhtuvate õnnetuste suhtes, sest erinevad tootjad on viimasel ajal suisa miljonite viisi masinaid tagasi kutsunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles