Lexus LFA eriversioon Nürburgringi fännidele

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lexus

Lexus kuulutas välja LFA eriversiooni Nürburgring, mis ongi mõeldud kõnealuse ringraja fännidele. Eriversiooniga tähistatakse ka Lexuse naasmist Nürburgringi 24 tunni võidusõitudele.


Varakatele klientidele mõeldud auto varustatakse sama 4,8-liitrise V10 bensiinimootoriga, kuid võimsust on 10 hobujõu võrra kasvatatud, vahendab

Autonet.ee

.

Seega on juhi käsutuses tervelt 570 ühikut. Suurendades võimsust vähendati samas käigukastis lülitustele kuluvat aega, seega masin on erksam ja sportlikum - LFA Nürburgring kiirendab sajani 3,7 sekundiga, tippkiirus ulatub 325 km/h.

Väliselt on uut modifikatsiooni kergem eristada esispoileri, suuremate külgmiste õhuvõtuavade ning tagumise antitiiva järgi.

Sellist autot valmistatakse vaid 50 eksemplari. Igale ostjale pakutakse koos autoga kaasa spetsiaalset juhikoolitust ning aastast pääset Nürburgringile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles